Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför är jag norrman

vad ska
jag som
är norrman
ner till
stranden och göra

tyskarna ockuperar
solparasollerna
genom att binda
fast sina handdukar
på dem




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-03 14:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Livet i ett nötskal.
2023-09-04
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP