Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min generation

javisst

jag tillhör den
generation som

vägrade värnplikt
och fick sitta på kåken
rökte brass
hyllade Mao och Fidel
hade gruppsex
bodde i kollektiv

och trodde på
en framtid i
fred och kärlek

för att sedan bli

husvagnsägare
dammsugarförsäljare
fastighetsmäklare
akademiker
alkoholister
eller kommunalpolitiker

den generation
som numera mest
förvaltar det
redan uppnådda

som om vi faktiskt
uppnått något




Fri vers av Anders P VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-16 13:56



Bookmark and Share


  sol
å sen va de ju dom som flyttade till näsåker för att fortsätta...
;)
2006-08-16

    ej medlem längre
Både sarkastiskt, humoristiskt och ironiskt skrivet,
gillar uppräkningen liksom, bra!
2006-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP