Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längtar

när jag tänker
på dig
längtar jag

efter den jag är
i ditt sällskap




Fri vers av Anders P VIP
Läst 283 gånger
Publicerad 2006-08-16 14:05



Bookmark and Share


  harhjärta
underbart!

den tränger sig in i hjärnan och man (eller alltså JAG) tänker
"jamen oj, precis så...!"

det är ju ganska mycket därför man gillar vissa människor, kanske
för att man är på ett visst sätt när man är med dom
& att man gillar den personen man är då

klockrent, hörru.
2006-08-16

  Rachel Roth
men så är det ju....
och en viktig insikt
som också ger möjlighet
att finna sig så
...närhelst man vill
om man bara hitta
rätta intoningsknappen
2006-08-16

  sol
självklart! det är ju precis just så det är!
2006-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP