Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagsaktuellt ämne; ett poetiskt debattinlägg.


bokbål


att bränna en bok
är att bränna någons tankar

att bränna en bok
är att bränna någons känslor

böcker är inte heliga i sig
men orden är

och meningarna kommer aldrig bli
lågornas rov

minns
att ditt eget vett går upp i rök
så fort du för elden mot arket

poff


©MagisterZ 2023




Fri vers (Fri form) av MagisterZ
Läst 83 gånger
Publicerad 2023-09-06 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MagisterZ
MagisterZ