Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild: Lucio Massari, "Saint Paul and the burning of pagan books at Ephesus", 1612.


bokbål (alternativ version)


idéer
kan aldrig bli
lågornas rov


©MagisterZ 2023




Fri vers (Fri form) av MagisterZ
Läst 88 gånger
Publicerad 2023-09-07 08:51



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Mini-kort samt kärnfullt skrivet!
Men de kan ju bli instängda
och fängslade i celler!
Men ändå lever de
ju där utanför vår
Vetskap?




2023-09-07
  > Nästa text
< Föregående

MagisterZ
MagisterZ