Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

projektil


en mentalt laddad
projektil
penetrerar hjärnan
exploderar
i fyrverkerier 
av tankar
när jag bara vill
släppa på trycket
när jag bara
vill ha det

tyst

©MagisterZ 2023




Fri vers (Fri form) av MagisterZ
Läst 41 gånger
Publicerad 2023-09-08 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MagisterZ
MagisterZ