Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mina versioner fritt efter Lena Sönderkvists bägge senaste idéteman (dessutom inga riktiga haikus med årstider o sånt)


ingentinghaiku 1.0 +2.0 -3.0

 

 

 

ingalunda ett

hål jag skönjer - ej heller

tomrum ens en gång

 

 

näppeligen två

sidor av saken finns här

- blott oändligt få

 

 

aldrig blir vi tre -

sålänge du saknar mig

och jag henne mer

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-09-10 09:52



Bookmark and Share


  Respons VIP
Begreppet ingenting och siffran 0 rymmer en hel värld att upptäcka.
2023-09-11

  Gunwale VIP
”Oändligt få”.

Det var där jag fastnade. Ettan var svår nog, men överkomlig ;-)

Äntligen lite mänskligare proportioner i trean!

Lodj: Vad tusan önskade jag mig?? ”Jag önskar mig en … …”
2023-09-10

    Lena Söderkvist VIP
Tänk att tomma intet kan rymma så mycket. Finurligt.
2023-09-10

  lodjuret/seglare VIP
Här är jag benägen att skriva ungefär som en gång Gunwale under en av mina texter.
524 667527 644 36 66677 4388.
Bokstäverna ersätts med siffror på en mobil telefon från omkring sekelskiftet.
2023-09-10
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP