Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väktaren

 

Sladden om min hals

görs kortare av syerskan

 

min brors anhållare

håller honom med strama tyglar

fast i en värld

av väktare




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 240 gånger
Publicerad 2006-08-16 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*