Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När stjärnorna slocknade

Jag minns den gången du såg på mig,
så som du aldrig sett på mig förut.
Dina ögon glittrade som Universums alla stjärnor
och jag trodde att jag dött och mitt liv tagit slut.

Din själ blottade sig för min
och blicken sa mer än några ord,
vad jag betydde för dig i evighet.
Därför var din kärleks död ett rått och iskallt mord.

Jag minns den gången du smekte min själ och mitt hjärta.
Smekte dem med stjärnors blick.
Vi kysstes bland planeterna
och levde rika på all den kärlek vi gav och återfick.

(Tills stjärnorna en gång slocknade, för att kanske aldrig tändas på nytt)




Fri vers av Lady Greensleeves
Läst 288 gånger
Publicerad 2004-11-04 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lady Greensleeves
Lady Greensleeves