Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gemensamhet

Jag känner skogens doft genom bussfönstret
Mättade löv ber om att få falla

vår gemensamhet
är genomträngande




Fri vers av flickan och tigern
Läst 414 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-08-16 18:07



Bookmark and Share


  törne
U-N-D-E-R-B-A-R!!!!!!!!!!!!
2006-10-11
  > Nästa text
< Föregående

flickan och tigern
flickan och tigern