Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad!

Tystnad!
Kan ni höra hur mitt hjärta sjunger?
Kan ni höra hur fiolernas stråkar vibrerar och krusar vattnet på alla haven?
Kan ni höra hur panflöjternas toner dansar och bildar norrskenet på himlen?

Tystnad!
Kan ni höra hur min själ spelar?
Kan ni höra hur harporna stillsamt lägger sig,
som dimman på en myr?
Kan ni höra trummornas slag rytmiskt rassla i trädkronornas blad?

Tystnad!
Kan ni höra min innersta sång!
Kan ni höra hur tvärflöjten ljuder med vindens
visslingar på fjällen?
Kan ni höra hur pianot klinkar som smattret från ett vackert vattenfall?
Kan ni höra det vackra skrattet som låter som kvittret från en näktergal?




Fri vers av Lady Greensleeves
Läst 303 gånger
Publicerad 2004-11-04 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lady Greensleeves
Lady Greensleeves