Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stafettskrivningen sopar sig fram mellan alltmer höstliga gator. Få tre ord, lägg till aderton, och ge trenne vidare! Respons gav mig denna gång : Sol, Gåva, Jorden (som jag bytte ut till "sopor"). Vilka ord liktenelegi har fått - det märker vi...


Förhärskande Ljusförhållanden (stafett 111)

 

 

dåförtiden

sålänge SOL rådde

över miljonstädernas sopor

neri underjordiska

kloakråttsystem

 

innan LED-lamporna

grep maktlabyrinten

genom skiftande nätverk

 

var novemberdagarna

gyllene gåva

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-09-15 15:32



Bookmark and Share


  Anya VIP
Håller med Lena under, texten känns som en dystopi. Mycket snygg sådan. Din text påkallar bilder av barn som går och letar på Manillas sopberg. Har inte sett det i verkligheten, bara på TV. Dina ord berör!
2023-09-19

  Respons VIP
Känns mer romantiskt och livsnära med SOL än LED! Höstlig betraktelse!
2023-09-17

  TrollTörnTrappan VIP

Förstår det, Cikoria - jag var också förvånad att det höll sig på 21 här :-) Fastän kontrollräknar hela tiden... (somnade till sist när bara två ord återstod - men när vaknade bytte jag ut fyra likafullt).

2023-09-16

  Gunwale VIP
Ja, ibland längtar man efter novemberdagar och en grå liten fågel.
2023-09-16

  Cikoria Blå VIP
Skräckscenario!! (jag fick kontrollräkna orden - texten såg så lång ut, men det stämde!)
2023-09-15

    Lena Söderkvist VIP
Det låter som en atomvinter, vet ej om det är avsikten. Dystopi kan vi nog kalla det här bidraget iaf.
2023-09-15
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP