Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Apelsinsolens sken

kan man ta igenom glas
kan man röra någons själ genom murar
jag fryser naken i snöyran
Vem kan värma mig till vatten

(Titta där blommar liljekonvaljerna av betong)

Vi lever i ett plastrike
vi är dockorna i gummi
Någon leker med oss
någon bestämmer våra känslor
våra tankar
våra handlingar
Någon bestämmer vilken väg vi ska gå

Kan man dansa på en ljuslåga
Kan man dö av att träffas med ord
Jag drunknar i mig själv
Jag har en koncerverad själ

(Gräset av papper gror i apelsinsolens sken)




Fri vers av Lady Greensleeves
Läst 327 gånger
Publicerad 2004-11-04 19:25



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
mycket annorlunda och spännande - läser igen
2004-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Lady Greensleeves
Lady Greensleeves