Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
( att en offentlig minneshögtid kan vara så farlig?)


"Se sån makt de döda kan ha. ..?
Då de Iranska Mullorna är så
rädda,för en mördad kvinna!

Övriga genrer (Drama/Dialog) av Sefarge VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-09-16 21:06Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Så klart de är rädda för ett mord av makten kan få en hord av kvinnor att resa sig och då blir det inte nådigt!
2023-09-17

  Öknens Ros VIP
Inte bara EN mördad kvinna. Vi har alla kvinnor som "faller" från balkonger, med lite hjälp. Hennes man flydde till Turkiet, hon överlevde fallet, men sitter i rullstol, har skyddad identitet och boende, livrädd att han ska komma tillbaka och mörda henne. Hon föll från sjunde våningen.

Man kör ihjäl kvinnor, allt för hederns skull. Papporna manipulerar sina söner att begå brott. Sönerna lärs tidigt att leva efter den s k lagen, Koranen, som är en sekteristisk lära.

Flickorna utsätts för både fysisk och psykisk press, mammorna bestämmer vem de ska gifta sig med, oftast med en äldre man, barnäktenskap är vanligt förekommande. Muslimer tillåts månggifte, upp till fyra hustrur.

Det finns 300 konstaterade fall enbart i Sverige, de har tillsammans 16 barn, bor i bostadsrätter som kommunen ordnat åt dem.

Det är inte konstigt att människor reagerar på sådant som förekommer men det talas det tyst om i debatten om flyktingar/invandrare. För att inte tala om gängkrigen som väl nått en gräns som är svår att förhindra.
2023-09-17

  Kungskobran VIP
Martyrer har alltid haft en plats i historien. Jesus är väl det största exemplet.
2023-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP