Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Starbucks

Det är synd om utomjordingarna,
de har ju antagligen pulkor,
men inga ostmackor eller oboy
Lite komplicerat att förklara
men de har ju snö för vatten behövs
för liv och vatten fryser även på
Kepler-62e liksom det gör
här på jorden och de har ju berg,
landmassor rör sig på alla
exoplaneter i alla solsystem
så snö på sluttningar finns så de
borde kommit på pulkor, om inte
annat för att det är effektivt
men även om vi verkligen vill
så vandrar det inte runt några
kossor på Kepler-62s fält
och inga kakaoträd växer där
heller för den delen, visste du att
vi hade hajar långt innan vi hade
träd ens här på jorden, va, så alltså:
ingen ost eller oboy, och förlåt,
jag är inte längre säker på vad
du frågade om men jag tar mitt kaffe
svart, tack, du kan behålla växeln




Bunden vers (Blankvers) av aloc VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-09-19 02:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aloc
aloc VIP