Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inte ditt kungadöme

Jag tänkte bli poet en dag
För jag har hat i mitt hjärta
Och jag har blod på mina händer
Det är så här jag inleder en ny dag

Och jag ser runt omkring mig
Men ingen finns där
Ingen, ingen ser
Ingen ser hur stor jag är
Hur fantastisk unik jag är
Men där borta sitter en fattig
Och hon är smutsigare än mig
Och det är så jag
Och det är så jag
Det är så jag mår så jävla bra

Jag är vit och herren håller med
Vad jag än är så är jag vit
Det är inte ditt land

Mmmm
Mmmm

Jag älskar pianotangenter som långsamt slår
Som bygger upp vem jag är
Som när himlen mörknar
Och tanten börjar klaga på ölen runt min kropp
Men var fan är min drottning
Hon är så långt bort som någon kan komma

Hon gillade suga min k...
Och jag gillade slicka hennes med

Men herren har gett mig en rätt
Allt som finns är jag

Och allt samhälle som finns
Måste brinna, brinna till aska

Herren och jag och är överens om vad jag är
Så länge som jag är vit
Vi vet vad som måste försvaras
Det är inte ditt kungadöme alls
så länge som jag är kunglighet







Fri vers av kw.
Läst 83 gånger
Publicerad 2023-09-22 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kw.