Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ekorren

Det finns för många färger i världen
vi hinner helt enkelt inte med
Så många små stigar i skogen som
vi aldrig hinner gå vilse på

Det finns bryggor som ingen av oss
hoppade ifrån i varma juni
Solnedgångar som brann över bergen
solnedgångar som inte brann för nån

Duvan landar och väcker en sjö från
sin dröm, en där hon var en hel värld.
Vågrörelsen fladdrar sakta över
ytan och sen slumrar hon till igen.

En ekorre hoppar, du tror inte
det ska gå, för långt mellan träden men
ekorren når precis och smiter sen
vidare nånstans, det gläder dig.




Bunden vers (Blankvers) av aloc VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-26 02:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aloc
aloc VIP