Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom fyra fingrar

Jag
På golvet
Kvävs i svarta spyor

Väggarna flyr
Spasmiska armar och ben

Fingrar i halsen
Fyra fingrar ur led

Kramp i muskler
Skrik i huvudet
Demoner i köket
Vild av trötthet
Feberhet
Och.....
Jag
På golvet
Kvävs i svarta spyor

Väggarna flyr
Spasmiska armar och ben

Fingrar i halsen
Fyra fingrar ur led




Fri vers av vargavinter
Läst 270 gånger
Publicerad 2006-08-16 22:59



Bookmark and Share


  Robert W
skitbra.
skitbra.
"fyra fingrar ur led"
ja, självaste tiden är ju ur led numera.
den här dikten var det känsla i.
2006-08-16
  > Nästa text
< Föregående

vargavinter
vargavinter