Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Split vision

 

Ogenomträngd

vibrerar klotet.

 

Ett älskat öga smeker ytan;

densiteten är högre än förväntad.

 

De utspända linbanorna mellan sfärerna

snirklar sig in i den gemensamma tomheten.

 

Ut ur substansen.

In i intet.

 

Vi fyller på allt eftersom de dunstar.

Och vår saknad efter det meningsfulla dröjer,

 

tills vi inte längre anar,

och inte längre förmår.









 




Fri vers av alfa VIP
Läst 289 gånger
Publicerad 2006-08-16 23:36



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
jag ser rymder, planeter, geometri
och färg

en natt, en dag, när stillheten ännu inte lagt sig.
2006-09-03

  Sanningsägaren VIP
gillar denna starkt, men kan inte
sätta fingret på riktigt och vara konstruktiv,
men jag vill absolut byta ut det första ordet
i texten till "ogenerat"
2006-08-20
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén