Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnesanteckning

Lånade fraser
vad man säger
om och om igen

När alla tankar man befriar sig ifrån
kommer få vind av sig själva och flyga
fram genom nätterna

Berättelser om vad som händer
och tankarna
de är på väg med oss och orden
de ekar fram
springer ifrån
samma tankar som byter händer
mellan generationer


Meningar blir till
lämnar människan stum






Prosa av Oak VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2023-10-01 02:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oak VIP