Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är bara på lek

vi lever
hatar
ångrar
föder
dödar
ber
söver

Snart är det över




Fri vers av Oak VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-09 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oak VIP