Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kliv över mig

Framsiktade

De är, långsamt skilda

Singulära, fastbundna

Av egentvinnad tråd

Trygga i mörker

Skräckslagna

Förvildade av ensamhet

Sammanbundna med varandra
inlindade i varv efter varv
av tät bedövande väv
kommer de aldrig möta en annan






Fri vers av Oak VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-20 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oak VIP