Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till hit och sen

Gled av spåret
och förblev där

Stormens skri
ger mig frid

Finns ingen respit
bara rörelsen dit

Skev och rank

Ute i det fria med hopp
och väder
fucking årstider!

Snälla mig själv skjut det inte i sank!




Fri vers av Oak VIP
Läst 40 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-12 21:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ekar det här?
2024-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Oak VIP