Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dvala

Ta dig an med ditt själv
bli känd med
vem
jag vill bedra
du vill helst aldrig veta

Som en söm
rakt igenom
öppen men stängd

Ibland en strimma
kan passera
något måste ge vika

Det räcker inte till
att låtsas försöka

Än är nu med allt
fram till dit som är sist
en stund av en dag




Fri vers av Oak VIP
Läst 52 gånger
Publicerad 2023-12-02 02:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oak VIP