Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


hopp hopp som tysken säger

får hoppas
vi bägge kommer
med i antologin

jag ser hur du
jobbar

du måste prompt
få med en text

ta den där du
beskyller lustverket
för att vara
systemvetare

den är bra




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-01 23:44



Bookmark and Share


  AKT VIP
Allas poeters förhoppning?
2023-10-03
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP