Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En egen dikt för första gången, beskriver varför jag oftast har svårt att dikta hur knasigt det än låter. Hoppas ni gillar den.


Ett par frågor till orden

Till er som fastnar djupt i mig,
varför vill ni ej blomma ut?
Till hjärnan fara gärna ni
och bliva kvar tills dagens slut.

Utsattes ni för otrygghet,
den som ungdomen präglat väl,
då ni ej kunde skilja på
vad som är rätt och som är fel?




Bunden vers (Rim) av Lyrik
Läst 153 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-10-02 19:55



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Ni är poetiskt förförd.
2023-10-05

    Sefarge VIP
Jaa! Så skönt komma
ut ur lyrik- garderoben
med egna ord fyllda av
känslor. ..?
;)
2023-10-02

  Lyrik
Tackar, det är väl mer som ordens brist på vandring :D, dvs de gör som dom vill, de studsar gärna omkring i huvudet men kan inte tvingas komma fram, därav den andra strofen.
2023-10-02

  Sparvögat VIP
Så fint tecknar du ordens vandring ~
i själens innersta rum…

2023-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Lyrik
Lyrik