Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagen d idag

dagen d är här
jag gissade helt rätt
på vem som ringde på
"kom in "Kris-Tina"
sa jag
och det var hon
och Emil
och hon oroade sig
över min mage
och misstänkte nog
att cancern bar skulden
och jag vart glad
Kristina kommer
knappast hit
var dag
så min gissning
kom från Gud
kul!




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2023-10-09 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP