Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


min fyllenäsa

du får inte vara
mig skyldig
svar på varför
just jag som aldrig
varit en fyllhund
har rödsprängd näsa

du kan inte
sticka iväg från
ansvaret du har över
din närmsta man

varför inte
lägga ned världen
nu på en gång
innan tumörerna
sänker den




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2023-10-10 02:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP