Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill bli pånyttfödd


hennes nakna kropp var under vattenytan
och hon höll andan
blundade

snart skulle hon klyva nattluften med sina armar




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 504 gånger
Publicerad 2006-08-17 13:50



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Härlig pånyttfödelse!
2006-08-17

  kath
som en del av en film ....... ochjag känner igenkänslan när man dyker under vattnet och lämnar och i strävan att nå ytan händer något magiskt .... och väl ovanför igen , en befrielse och glädje till livet..............
2006-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP