Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trippel

kan en trippel saltomortal
ens rädda vår moral
när varje gräddad kaka
tycks beskt av lögner smaka?

har riddarn, vig och hal,
långt nedan tornets sal
ens rätt att stå och vaka?
Nej, skynda till sin maka!

vad har vi då för val
i denna jämmerdal?
saltomotalen gör oss spaka
alls icke högbröstsraka?

blir uslingstribunal
till slut vårt enda val
om inte vi försaka
den volt som vilt oss skaka?








Fri vers av Aftonkräket
Läst 326 gånger
Publicerad 2006-08-17 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aftonkräket