Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när aino sover

du nickar åt mig

så nu kickar jag:

diktticks
bikttics
hattrics
svettmix
stigfix

fiiiis

du andas
och hostar

och varje andetag
är evigt
och dödligt

och du fortsätter att
nicka
nicka till
nicka till mig

att kicka dikt
pliktsvikt
hick




Fri vers av Aftonkräket
Läst 429 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-23 01:04



Bookmark and Share


  Rejja~
frän...
och funkar som dikt, japp.
skön sak!
2008-03-23

  Zandra Flygh
Käckt. Absolut käckt.
2008-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Aftonkräket