Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sen

ok

nu

lyssnar alla

på pladdret

men vet

att det

bara är pladder

så då

pladdrar

pladdrar

pladdrar

pladdrar

vi

lite till

men sen

är det dags

att lyssna



väderleksrapporten




Fri vers av Aftonkräket
Läst 435 gånger
Publicerad 2008-01-12 03:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aftonkräket