Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alarm

fattar du inte att vi måste börja prata
nu

för snart kanske det är för sent
att rädda den sista strimman

av barnslighet
i våra förhärdade föräldrahjärtan

och då är vi inte riktiga föräldrar längre
utan förvaltare

jag kan inte
ens
gråta

när jag tänker på det




Fri vers av Aftonkräket
Läst 432 gånger
Publicerad 2008-03-24 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aftonkräket