Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

explosionen

I tystnaden efter
explosionen

kunde man tydligt
höra

de överlevandes
hjärtan ticka
i otakt med tiden

tills

nästa explosion
tystade också dem




Fri vers av Aftonkräket
Läst 457 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-13 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aftonkräket