Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vrede och frid

svajiga moln
besprutar vinterviken

tankerötter

som vinkar utan
ölgemyt
och utan
lust

men med dödens
stirriga
humör

och molnen svajar
darrar
släpper
ur sig
fisar

skönt
men
elakt

elak får jag
aldrig va

hör ni det

aldrig

aldrig mer




Fri vers av Aftonkräket
Läst 409 gånger
Publicerad 2008-03-24 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aftonkräket