Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spänglar

jag har gått
på försoningsplankor
spänger
stänglar
broar

Jag har byggt fotbryggor
över svarta bråddjup
av stilla vatten

jag har gångat
på allemansrättens
allt-trotsande gångar
i vattenriket

gångspång, plankor
stänglar på båda sidorna

trots allt




Fri vers av Aftonkräket
Läst 652 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-02 22:36



Bookmark and Share


  Rejja~
du har en egen, skön (man kan säga så tror jag) stil
Gillar den
D
2008-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Aftonkräket