Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vargmun

Nu har jag
fått en vargmun

som gycklar på stan
äckelhäcklar
jonglerar med förnuftet

när jag småbriserar
i puffpuffpuffar
här och där

skrattar folk
för ingen förstår nånting

nånsin

men jag fortsätter
att hoppa i vattenpussar
på medborgarplatsen

fylld av inverterade
sannsanningar

perverterade
varghyss

ända tills
regeringen äntligen insett

att det är dags
att inreda

tusen madrasserade
snällskrikochslåssrum

i vårt avlånga
långsinta
svagsinta
land

eller ända tills
allt ordnat sig

och vi kan andas ut
gråta ut

till matteuspassionen
utan jesus

för han behövs inte heller
längre

men till dess måste jag nog
puffa vidare

med min arga vargmun





Fri vers av Aftonkräket
Läst 443 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-24 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aftonkräket