Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild: "Lethe", skulptur av Wilhelm Wandschneider.


panphagia


jag äntrar Ditt vitnande kapell
av Intet,
o, Gudinna av Glömska
här är skönt att vila
här är skönt att sova

d r ö m l ö s t

jag sänker min fåriga lekamen
i Din mikvah, fylld
av lethiskt vatten

här var jag
här är jag
här blir jag

AD NIHILUM


©MagisterZ 2023




Fri vers (Fri form) av MagisterZ
Läst 77 gånger
Publicerad 2023-10-17 14:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MagisterZ
MagisterZ