Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

schack matt


riddaren rynkar pannan
över svartvit öken
söker gagnlöst
Guds anlete
bland tigande pjäser
bland ovetande pjäser

och den Svarte
ler åter i mjugg


©MagisterZ 2023




Fri vers (Fri form) av MagisterZ
Läst 64 gånger
Publicerad 2023-10-28 18:46



Bookmark and Share


  rostspik VIP
Riktigt bra!
Och jag ser scener från en viss film för mitt inre.
2023-10-28
  > Nästa text
< Föregående

MagisterZ
MagisterZ