Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Många är de som vandrar denna väg.

Mången stig jag har bevandrat, långt liv jag stapplat fram.

Och människor passerade, i guld, rubin och strass. Mig, de blott kasserade, som helt sekunda klass.

Jag, min stackars sate, har fått andas makadam, när jag legat invid diket, medan livet susat fram.

Men, vem är jag att klaga; och föra nå´n till dom?
Och säga: Dom är svaga! I andlig fattigdom.

© Bo Flodin




Fri vers av Bo Flodin
Läst 35 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-21 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bo Flodin