Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hapax legomena

Du var och du är
det enda ordet
det sanna ordet
det glödande, pulserande ordet.

Det ord som sköljdes upp på stranden.
Det ord som vällde fram som magma.
Det ord som viskar
som stillnad vind i våra öron.

Du är inget språk och alla språk.
Du är värmen i de kupade händerna.
Du är eld och skydd och kärlek.
Du är det enda, enastående ordet
som flätar oss samman med alltet.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-10-29 17:12



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Det enda ordet,, "I begynnelsen var ordet..."
2023-11-03

  Kungskobran VIP
Fantastisk medryckande dikt om det enda sanna ordet , kärlek kanske
2023-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP