Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörka tankar

Allt kallt som stjäl värmen
tider som kastar oss i kaos

explosioner väcker oss om natten
skotten ekar kallt mellan dröm och verklighet

livet försvinner oåterkalleligt
såren lever kvar bland resterna
asfalten färgas röd
en mörk tanke har tagit oss gisslan




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-29 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg