Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

social ångest

har aldrig kunnat relatera till social ångest
men det verkar vanligt förekommande

en person berättade om
hur han egentligen brukar
bara låtsas lyssna på folk

eftersom han är alltför fokuserad
på vad han ska säga härnäst,
liksom på hur hans eget svar
kommer uppfattas

som om att människor

som i någon utsträckning
är uppenbart upptagna
med att tänka på hur de själva
uppfattas av omgivningen

överhuvudtaget skulle lägga märke till honom?

jag menar han om någon
borde förstå ironin


hur människan är
sin egen största fiende,

hur det gör henne självupptagen

är ett fenomen jag däremot
är väl bekant med








Fri vers av retzzzina VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-30 15:28



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
jag drar dessa besserwissar till mig
som säger
jag vet
det har jag hört
man liksom vill inte
prata med de då
vilket väl är deras mål...
respekt?
hmph...
2023-10-30
  > Nästa text
< Föregående

retzzzina
retzzzina VIP