Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillgodo-havande



De ekonomiska skälen
är på smällen,inväntar
Pengar-som vanligt

För att kunna existera

Att ha sin födokrok
vara havande och
en gång i månaden

Bli förlöst av en
summa 1:or & 0:or

Svårare än

är det inte

Om det inte vore
för
allt där-emellan

Allting egentligen
handlar om. ..?












***
( med en gammal
Audi
som står i garaget
och läcker olja. ..)








Fri vers av Sefarge VIP
Läst 89 gånger
Publicerad 2023-10-31 08:58



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
Här tar Du oss rakt in i rävsaxen, men hur kan vi bli fria från varans rytm och och kronors almanacka. Det känns lite sorgligt precis som den läckande oljan.
2023-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP