Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

novemberkväll


ibland
är regnstänk mot
grovhuggna gatstenar
de enda tonerna
som vyssjar själen


©MagisterZ 2023




Fri vers (Fri form) av MagisterZ
Läst 106 gånger
Publicerad 2023-11-02 21:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kontraster målar med enkla medel en komplex bild av en orolig själ. Vacker poesi!
2023-11-03

  Jenny Leine VIP
Skrivet med en mjukhet som kan urholka stenens hårdhet. Snyggt!
2023-11-03

  rostspik VIP
Stilfull kort text.
2023-11-02
  > Nästa text
< Föregående

MagisterZ
MagisterZ