Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vänskap och kärlek.


Främst inombords inom oss...

Kär i kärleken, vad som egentligen framgår i form av mening.
person som sagt, känner du igenom orden som bildas.

Som en blixt i kameran och en bild är tagen, precis så som du tänkt dig?
jag framgår som en individ med tuff personlighet, varför syns inte det?
Hon som bara ville veta mer, borde inte du vara med?
fotot passerar en gräns av en röd tråd i film.
Blixtens ljus reflekterar linsen med strålning, Du borde synas i mitten.
Där ljus transformeras genom tendens av färger.

Ser du precis där är du ju...
Du som bara ville ta en liknelse av foto. Fast, precis som en röd tråd följer sin väg.
Du skulle bara veta vad känslor kan göra med en!
Åt andra menad som kallad, eller bara en för att två finns inte.
Kan man andas samma luft som du? vilket skulle leda mig rakt åt riktning som hjärtats röst.
-Finns du för mig?
Tvivla men bara för att du kan. Håll in ett ande tag kliv sedan rakt med självkänsla.
Glöm mig, bevittna sanningen med att lyssna..
Kan du nyttja meningen vän i vänskap? eller förknippa kär i kärleken?




Fri vers (Modernistisk dikt) av Rille
Läst 62 gånger
Publicerad 2023-11-07 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rille
Rille