Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alkemi

 


att läsa förutsättningslöst,
att ge orden fri lejd
till ens inre
athanor



hjärnan
på semester
medan hjärtat

t  r  a  n  s  m  u  t  e  r  a  r




©MagisterZ 2023




Fri vers (Fri form) av MagisterZ
Läst 74 gånger
Publicerad 2023-11-10 17:17



Bookmark and Share


  kriya
antar att din text fick mig att tänka på en historia jag hörde igår om en vanlig man på landsbygden som hade tappat livslusten och som träffade på en enorm fågel på vägen hem från jobbet mitt på vägen i natten som stirrade stint. hans kollega hade inte samma upplevelse fast han satt bredvid i honom i bilen. det kändes helt enkelt som att mötet var riktat till honom. några dagar efter ramlade han ihop och var död i någon eller några minuter. han blev sen sjukskriven men tog bort den för han kände sig på pånyttfödd. fågeln Fenix kanske varit framme.
2023-11-11
  > Nästa text
< Föregående

MagisterZ
MagisterZ