Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andra färger än blå

Utan tårar men ett framgång steg nöjer jag mig med att ses vid andra tillfällen.
Jag ser stolt på dig min vän. Jag känner det är mer än en Kempe i slaget om vinna eller försvinna. Vinna med stormsteg som kan få en att garva i samma min som ett leende. Försvinna med i laget i höjd med dagens bravader till en lyckad start någon annanstans, här med nu. Vem skojar nu i andra färger än blå?
Lägg märke till storheten i vardags ge dem en bra start. Kan du lägga en sekund till ? Yttra ord som behövs för dem i samma ort och mån men yttra ej förordnar som ej har samma min i fröjd.




Fri vers (Fri form) av Rille
Läst 46 gånger
Publicerad 2023-11-10 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rille
Rille