Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ledstjärnan måste vara att värna det man har. Det här handlar om kära vänner till mig som inte klarar av sin relation, som låter stolthet blockera och förstöra.


Det sliter i mtt sinne

Det sliter i mitt sinne
en känsla full av oro
en tanke full av kval
finns för alltid i mitt minne


det finns i livet vårt
så mycket av det goda
blandat med det onda
som gör att det känns svårt

Allt fint som ändå hände
som vi var två att känna
kom bort i all vår strid
och gjorde att allt vände

i minnet bär jag med mig
hur underbart det var
hur tungt det sedan blev
sen jag förlorat dig




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 178 gånger
Publicerad 2006-08-18 04:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP