Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad av kaths \"anar\"


anande närhet av nuet


när morgon återvände anade hon slutet

anade
när hans skugga föll över henne
och hon lät honom kyssa bort hennes tårar

när han gick
vände han sig om i sitt avsked
vände sig för att nå fram till saknaden
den han kände i sin enkla beröring av nuet

det som fanns i henne




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 310 gånger
Publicerad 2006-08-19 09:50



Bookmark and Share


  kath
vad härligt att du lät dig inspireras av den .......... jag känner mig glad när jag läser ......... det blir som en spegelbild ...... och vad annat kan jag säga än att jag gillar :)

för mig blir de här båda texterna som två "fiktiva" eller kanhända verkliga människors tankar i en och samma situation i livet ....... det känns vackert att de fick mötas i de här två texterna ............... tack Hans
2006-08-19

  Cris
Bra skrivet om en känsla att ana saknaden redan innan..
2006-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP